Notice: require(): read of 336 bytes failed with errno=12 Cannot allocate memory in /var/www/vhosts/doenjaa.nl/httpdocs/wp-content/plugins/woocommerce/vendor/jetpack-autoloader/class-php-autoloader.php on line 90 Notice: stream_get_contents(): read of 8192 bytes failed with errno=12 Cannot allocate memory in /var/www/vhosts/doenjaa.nl/httpdocs/wp-includes/pomo/streams.php on line 229 Notice: require(): read of 1252 bytes failed with errno=12 Cannot allocate memory in /var/www/vhosts/doenjaa.nl/httpdocs/wp-content/plugins/elementor/includes/autoloader.php on line 294 Slabbetjes – Doenjaa.nl

Slabbetjes

Een Doenjaa slabbetje met naam is een persoonlijk cadeau, leuk om te geven en geweldig om te krijgen. U kunt het Doenjaa slabbetje een persoonlijke tint geven door deze te laten borduren met de naam van de kleine en een extra kosteloze decoratie.

Houd de kleding van de baby schoon met dit praktische Doenjaa slabbetje. Door het fijne grote formaat beschermt het Doenjaa slabbetje de kleding goed tegen knoeien.

Dit Doenjaa slabbetje is gemaakt van hoge kwaliteit badstof die goed absorbeert en zacht is voor de babyhuid.

De mooie lus vaste, super absorberende badstof is gemakkelijk en eindeloos wasbaar in de wasmachine op 30°.

De Doenjaa collectie is een complete lijn met producten die voorziet in de basisbehoefte voor de verzorging van de baby. De producten van Doenjaa zijn zacht, super absorberend en uitgevoerd in lus vaste badstof. De Doenjaa collectie biedt producten voor elke dag maar is onderscheidend door de stijlvaste en herkenbare kleuren van Doenjaa.

No products were found matching your selection.

No products were found matching your selection.

Sluit Winkelmand
Onlangs Bekeken Sluit
Sluit

Sluit
Menu
Categorie