Wist u dat een baby in zijn of haar eerste levensjaar rond de 2555 luiers gebruikt?! Dat zijn een hoop luiers en een hoop kosten! Wij zijn dan ook van mening dat het geven van de Doenjaa luiertaarten niet alleen leuk en mooi is, maar ook zeker een handig cadeau is!

Een Doenjaa luiertaart is een super leuk cadeau om te geven en geweldig om te krijgen! Een Doenjaa luiertaart is een uitermate geschikt cadeau voor een babyshower of kraamfeest. Vaak worden deze luiertaarten voor de sier neergezet bij de cadeautafel of in de kinderkamer. Dit kun je alleen doen, maar dat kan ook samen met een vrienden, familieleden of collega’s. De Doenjaa luiertaarten zijn voorzien van leuke, bruikbare cadeautjes. Dit kunnen knuffels (evt met naam) zijn, bijtringen, rammelaars, spuugdoekjes, slofjes, mutsjes of andere bruikbare leuke cadeautjes.

De prijzen van de Doenjaa luiertaarten verschillen d.m.v. het aantal lagen luiers en uiteraard de accessoires die wij erin verwerken.

Wij werken enkel met de beste merken om deze luiertaart te maken! Zo gebruiken wij luiers van het A-merk PAMPERS® (maat 2, geschikt voor baby’s van 0 tot 4 maanden, 3 tot 6 kilo).

Je krijgt altijd de beste kwaliteit luiers omdat we voor niets minder willen gaan. De Pampers Premium Protect luiers zijn dan ook best getest door de consumentenbond en best verkocht.

Bekijk ook de Doenjaa collectie geheel in eigen beheer ontworpen en gefabriceerd in ons eigen Nederlandse atelier. De Doenjaa collectie is een complete lijn met producten die voorziet in de basisbehoefte voor de verzorging van de baby. De producten van Doenjaa zijn zacht, super absorberend en uitgevoerd in lus vaste badstof. De Doenjaa collectie biedt producten voor elke dag maar is onderscheidend door de stijlvaste en herkenbare kleuren van Doenjaa afgewerkt met een rand van satijn of katoen.

U kunt de Doenjaa collectie een persoonlijke tint geven door deze te laten borduren met de naam van de kleine en een extra kosteloze decoratie.

No products were found matching your selection.

No products were found matching your selection.

Sluit Winkelmand
Onlangs Bekeken Sluit
Sluit

Sluit
Menu
Categorie