Set Roze Mint

Een Doenjaa baby badstof set met naam is een persoonlijk cadeau, leuk om te geven en geweldig om te krijgen. U kunt de set van Doenjaa een persoonlijke tint geven door deze te laten borduren met de naam van de kleine en een extra kosteloze decoratie.

Badcape: 
Een fijne zachte Doenjaa baby badcape om de baby in te wikkelen na het badderen. Deze badcape met capuchon is gemaakt van hoge kwaliteit badstof die goed absorbeert en zacht is voor de babyhuid. Het kindje zal snel warm en droog zijn. Deze wikkeldoek kan natuurlijk ook gebruikt worden als omslagdoek om de baby te voeden.

Spuugdoekje: 
Een Doenjaa baby spuugdoek is erg praktisch om in huis te hebben of bij u te hebben als u met de baby de deur uit gaat. Een spuugdoek is een grote spuugdoek die u gemakkelijk over de schouder kunt leggen en zijn zeer handig voor baby’s die na het eten een boertje moeten laten.

De Doenjaa collectie is een complete lijn met producten die voorziet in de basisbehoefte voor de verzorging van de baby. Doenjaa biedt producten voor elke dag maar is onderscheidend door de stijlvaste en herkenbare kleuren van Doenjaa.

De mooie lus vaste, super absorberende badstof is gemakkelijk en eindeloos wasbaar in de wasmachine op 30°.

 

Eigenschappen:
Doenjaa Collectie
Kleur Badstof: Roze
Afwerking: Satijn
Kleur Afwerking:  Mint
Zachte badstof
Handige capuchon
Afmeting Badcape:  75x75cm
Afmeting Spuugdoekje: 30x50cm
Super absorberend
Gemaakt van 100% katoen

De Doenjaa collectie is een complete lijn met producten die voorziet in de basisbehoefte voor de verzorging van de baby. De producten van Doenjaa zijn zacht, super absorberend en uitgevoerd in lus vaste badstof. De Doenjaa collectie biedt producten voor elke dag maar is onderscheidend door de stijlvaste en herkenbare kleuren van Doenjaa.

De Doenjaa baby textielproducten wordt geweven van de fijnste natuur zuivere katoen.
De weving is kort en vast waardoor de badstof erg zacht aanvoelt en goed vocht absorbeert.
Omdat wij willen dat uw baby opgroeit in een veilige omgeving worden tijdens de productie alleen natuurlijke materialen gebruikt en geen giftige stoffen.
Was de producten eerst voordat u ze gaat gebruiken.
U wordt geadviseerd de babytextiel voor de eerste wasbeurt een nacht in koud water te zetten. Eventueel met een klein scheutje azijn.
Dit bevordert de absorberende werking en zal de kleurvastheid nog verder vergroten.
Na enkele wasbeurten is de absorberende werking van de badstof optimaal.
De badtextiel de eerste wasbeurten met gelijke kleuren apart wassen.
Raadpleeg voor het wassen altijd eerst het waslabel voor nadere instructies.

15.90

Kies hier uw lettertype

Kiers een leuke extra decoratie, hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

+ -
Sluit Winkelmand
Onlangs Bekeken Sluit
Sluit

Sluit
Menu
Categorie